terug naar pagina mimicri zingt!
3t Laatste najaarsstuk

Mimicri zingt!

 

 

Als 't maar gezellig is

 

 

Deze week besluit Mimicri haar tour langs de bejaarden en verzorgingstehuizen in Wassenaar en omgeving. In tijdsbestek van ruim twee weken is een groep van 12 Mimicrieërs langs 7 tehuizen buiten Wassenaar en 3 Wassenaarse tehuizen getrokken om de bewoners gedurende 75 minuten te trakteren op een wervelend optreden bestaande uit een groot aantal Nederlandstalige liedjes die zeer herkenbaar waren voor de doelgroep en soms ook uit volle borst werden meegezongen.

De opening met “Visite”van Lenny Kuhr zette de toon. Daarna een paar mooie luisterliedjes: “Als de zon schijnt”, “Vuurrode rozen” en “Op een mooie pinksterdag”  maar in het tweede gedeelte gingen de voetjes weer van de vloer met “Foxy foxtrot”en  “De twips”.  Uiteraard waren daar ook de klassieke meezingers als: “Och was ik maar”, “Mien waar is mijn feestneus”, “Ik hou van Holland” en “Geef mij maar Amsterdam”.  Tenslotte mag niet onvermeld blijven dat wij elkaar aan de waterkant hebben ontmoet, dat het in de bergen goed toeven is en dat mannen niet kunnen koken.

Alles bij elkaar een schitterend programma waar met volle teugen van genoten is. Ook dit jaar is Lynda Neve-Boonstra er weer in geslaagd een programma met Mimicri samen te stellen dat klinkt als een klok

 

Komende week nog twee optredens. Maandagavond in den Haag en woensdag a.s. in de Willibrord in Wassenaar. Aanvang 19.30 uur.

 

 

.