infopagina

Theatergroep Mimicri,

opgericht in 1978,

streeft er naar om twee maal per jaar (in voorjaar en najaar) een stuk op de planken te brengen.  De stukkeuze is in handen van een leescommssie die - in samenspraak met de regisseur van dat moment - een voorstel doet aan het bestuur. Mimicri repeteert in haar eigen ruimte die zich bevindt op de zolder van het Van Heeckerenhuis, tegenover theater Warenar. Daarnaast wordt in het voorjaar door een aparte groep MimicrieŽrs, aangevuld met toneelspelers, een liedjesprogramma ingestudeerd.  In de maanden maart en april wordt dit programma opgevoerd in een aantal verzorgings- en bejaardentehuizen in Wassenaar en omgeving.

 

Mimicri is naarstig op zoek naar

mannen in de leeftijdscategorie 18 tot 50.

Ben je benieuwd of toneelspelen iets voor jou is? Neem contact op met onze secretaris de heer H. van Loon om eens te praten over de mogelijkheden en onmogelijkheden of voor een afspraak om eens te komen kijken bij een van onze repetities. Uiteraard maken we ook graag kennis met vrouwen van 18 tot 50.

 

Programma  2020 / 2021

17 en 18 april 2020

Vissen

regie Marja Trumpi

voorjaar 2020

Mimicri zingt!

o.l.v. Lynda Neve - Boonstra

6 en 7 november 2020

 

stukkeuze nog niet bekend

regie: Sylvia Weening

 

16 en 17 april 2021

 

stukkeuze nog niet bekend

regie: Jessica Fuchs

 Nadere Informatie.

Draagt u Mimicri een goed hart toe en wilt u de vereniging steunen? Wordt dan "Vriend van Mimicri". Voor een jaarlijkse bijdrage hoger dan € 50,- , kunt u  - mits tijdig gereserveerd - aanspraak maken op twee vrijkaartjes per voorstelling én steunt u de vereniging nog wat extra. Voor nadere informatie: neem contact opnemen met de secretaris van onze vereniging:

de heer H. van Loon                e-mailadres:  klik hier om een email te versturen">  

dit e-mailadres kunt u   NIET   gebruiken om te reserveren !!!