infopagina

Theatergroep Mimicri,

opgericht in 1978,

streeft er naar om twee maal per jaar (in voorjaar en najaar) een stuk op de planken te brengen.  De stukkeuze is in handen van een leescommssie die - in samenspraak met de regisseur van dat moment - een voorstel doet aan het bestuur. Mimicri repeteert in haar eigen ruimte die zich bevindt op de zolder van het Van Heeckerenhuis, tegenover theater Warenar.

 

Toneel vereniging Mimicri zoekt ….......... nieuwe leden m/v

Mimicri is op zoek naar mannen en vrouwen die het leuk zouden vinden mee te doen in een proces een avondvullend stuk op de planken te brengen in ons vaste theater Warenar. De eerste gelegenheid die zich daarbij voordoet is het najaarsstuk op 11 en 12 november waarvoor de repetities in juni gaan beginnen.

Gezien de huidige leeftijdsopbouw binnen Mimicri zijn wij vooral geďnteresseerd in mensen tussen de 20 en 50 jaar. Iets jonger is absoluut geen probleem. Ervaring is natuurlijk leuk meegenomen maar zeker geen must. Voor het instuderen van elk toneelstuk maakt Mimicri gebruik van ervaren regisseurs. Welk stuk het in november gaat worden is nog niet bekend want dat wordt mede bepaald door de reacties op deze oproep. Het is wel zo dat Mimicri in zijn algemeenheid kiest voor het vrolijke, wat lichtere genre.

Heeft dit stukje uw belangstelling gewekt? Bent u benieuwd wat Mimicri in de afgelopen 43 jaar zoal op de planken heeft gebracht? Kijkt u eens op onze site www.mimicri.nl U kunt daar van de laatste 22 opvoeringen recensies lezen en foto’s bekijken zodat u een beetje een beeld krijgt van Mimicri. Loopt u al langer rond met het idee om eens mee te willen doen aan een culturele activiteit? Heeft dit stukje u juist getriggerd om de stap op het podium eens te wagen? Neem dan contact op met de voorzitter van Mimicri. Hij heeft op al uw vragen op dit gebied een antwoord: 070 – 5110886.

 

Programma  2023 / 2024

 

12 en 13 mei 2023

De Doemdenker

regie: Pierre van Oosten

 

10 en 11 nov. 2023

stukkeuze nog niet bekend

regie: Marja Trumpi

 

april of mei 2024

stukkeuze nog niet bekend

Peter Zwaard

 

8 en 9 nov. 2024

stukkeuze nog niet bekend

 

regie: Ruud KlootwijkNadere Informatie.

Draagt u Mimicri een goed hart toe en wilt u de vereniging steunen? Wordt dan "Vriend van Mimicri". Voor een jaarlijkse bijdrage hoger dan € 60,- , kunt u  - mits tijdig gereserveerd - aanspraak maken op twee vrijkaartjes per voorstelling én steunt u de vereniging nog wat extra. Voor nadere informatie: neem contact opnemen met de secretaris van onze vereniging:

de heer H. van Loon                e-mailadres:  klik hier om een email te versturen">  

dit e-mailadres kunt u   NIET   gebruiken om te reserveren !!!facebook
instagram