terug naar pagina mimicri zingt!
3t Laatste najaarsstuk

Mimicri zingt!

 

 

Tour d’ Amour

 

Mimicri on tour  2008

 

 

Vanaf 6 mei trekken de dames en heren, aangevuld of zoals u wilt, versterkt met de, zogenaamde liedjesleden door de regio met hun “Tour d’Amour”. Onder de altijd bezielende leiding van Lynda Boonstra, is een programma, zoals de titel al doet vermoeden, ingestudeerd met liedjes over de liefde. Bijna alle bekenden, zoals Dean Martin, André Hazes, Corry Konings, Rob de Nijs, Willeke Alberti en vele anderen, die ons hebben bericht over de grote vreugde dan wel diepe smart die samenhangt met het thema liefde, passeren de revue. Het gezelschap zingt, danst en zwijmelt in een decor dat zoals gebruikelijk is verzorgd door Jan en Hans. De belangeloos ter beschikking gestelde harten van Maison Kelder verhogen duidelijk de sfeer.

 

Geluidstechnisch is er sprake van een duidelijk beter product dan voorafgaande jaren. Dat heeft zeker te maken met de nieuwe geluidsinstallatie, een cadeautje van de Rabobank, maar ook, en ik zeg dat zonder te overdrijven, met de kwaliteiten van de groep. Het wordt ieder jaar beter.

 

Op donderdag 29 mei treden ze op in Duinstede, Deijlerwerg 208 en op dinsdag 3 juni  in Willibrord, Poortlaan 20. Beide avonden om 1930. In principe zijn de uitvoeringen bestemd voor de bewoners van deze huizen. Maar….. tot nu toe ben ik, en met mij vele anderen, zeer gastvrij ontvangen door Duinstede en Willibrord. Dus heeft u zin en tijd kom dan even een kijkje nemen. En natuurlijk meezingen mag ( maar is niet verplicht).

 

 

 

 

.