terug naar pagina mimicri zingt!
3t Laatste najaarsstuk

MUZIKALE   MEESTERWERKJES.

Onder deze titel is vorige week toneelgroep Mimicri aan haar jaarlijkse tournee langs een aantal bejaarden- en verzorgingshuizen begonnen. En, traditiegetrouw,  wordt een aantal Wassenaarse tehuizen daarbij niet vergeten.


Afgelopen week werd onder andere een bezoek gebracht aan het Sophiekehuis (zie foto) en binnenkort staan Duinstede en de Willibrord nog op het programma.
De toeschouwers wanen zich in een museum waar zich een aantal kunstwerken bevindt dat van “deskundig” commentaar wordt voorzien door bezoekers van een divers pluimage. De kunstwerken zelf komen uiteindelijk tot leven en brengen een bijpassend lied ten gehore. Ook dit jaar is weer gekozen voor een breed palet. Van een ingetogen “Samen Zijn”  voert de tentoonstelling ons naar een vrolijk “Mon Amour” waarna we even halt houden bij “De Speeltuin” om vervolgens via het ietwat scabreuze “Zij kon het lonken niet laten” terecht te komen bij uitbundige “Mexico”. En dan kunt u tussendoor ook nog genieten van het prachtig meerstemmige “Can’t help falling in love with you” en vele andere welluidende kunstwerkjes. Lynda Neve-Boonstra is er weer in geslaagd om een gebalanceerd programma samen te stellen waar volop van genoten wordt en, waar mogelijk, ook meegezongen wordt. De aankleding van het geheel is zoals u dat van Mimicri gewend bent.
Deze bijzondere collectie doet Wassenaar nog tweemaal aan en wel op 31 mei in Duinstede en op 3 juni in De Willibrord en is daarnaast nog  driemaal in het Haagse te bewonderen. Bezit van een museumjaarkaart is geen noodzakelijke voorwaarde.


Mag ik u verder alvast attenderen op onze najaarsvoorstelling in Warenar op 7 en 8 november en bezoekt u onze website eens:  www.mimicri.nl  Zeer de moeite waard.

 

.