terug naar pagina mimicri zingt!
3t Laatste najaarsstuk

Mimicri  zingt!

Vanaf half mei tot vorige week heeft toneelvereniging Mimicri weer 10 zangoptredens gegeven in verzorgings- en bejaardentehuizen in Wassenaar en omgeving. Afgelopen donderdag was de finale en, zoals te doen gebruikelijk, vond deze plaats in de Wilibrord.

Het thema dit jaar:          “van sjofel naar sjiek”.

De liedjes waren afkomstig uit de musical My fair lady en werden vol overtuiging gebracht door de groep die uit 7 zangeressen en 4 zangers bestond. Deze keer was gekozen voor een vertelster die tussen de liedjes door in enkele zinnen de voortgang van het verhaal aan het publiek meedeelde terwijl de intro van elk liedje op soms hilarische wijze door de groep gespeeld werd. De kleding was prachtig om te zien.

Inmiddels is het voor de 12e keer dat Mimicri in het voorjaar een dergelijk liedjesprogramma ten tonele voert. Dit liedjes programma staat los van de gebruikelijke toneelvoorstellingen in voor- en najaar en heeft zijn bestaansrecht meer dan bewezen. Het aantal aanvragen overtreft het aantal geplande voorstellingen. Ook buiten de tehuizen wordt in toenemende mate gevraagd of een optreden mogelijk is.
Voor het instuderen van de liedjes en de gekozen setting tekent al sinds de allereerste keer onze eigen zangpedagoge Lynda Neve – Boonstra terwijl het muzikale deel op onnavolgbare wijze verzorgd wordt door Henk van Loon.

 

.